Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

27 Ιουνίου 2017
Πρόστιμο ύψους 2,42 δισ. ευρώ επέβαλε η Κομισιόν στην Google εξαιτίας παραβίασης των κανόνων ανταγωνισμού σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες διαδικτυακών αγορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν μεταδώσει νωρίτερα η «Wall Street Journal» και οι «Financial Times» η Κομισιόν εκτιμά πως η εταιρεία εκμεταλλεύεται την κυρίαρχη θέση που κατέχει στην online αναζήτηση ώστε να ωθεί χρήστες στην υπηρεσία αγορών Google Shopping, δημιουργώντας ένα αθέμιτο περιβάλλον σε βάρος ανταγωνιστικών υπηρεσιών. Οι Βρυξέλλες διεξάγουν ακόμα δύο ξεχωριστές έρευνες σε βάρος της Google.

Η υπόθεση του Google Shopping μπορεί να επηρεάσει άμεσα τον τρόπο λειτουργίας του αμερικανικού κολοσσού στην τεράστια αγορά της Γηραιάς Ηπείρου, καθώς στο στόχαστρο της Επιτροπής βρίσκεται ουσιαστικά η σύνδεση της μηχανής αναζήτησης της Google με το υπόλοιπο «οικοσύστημα» κερδοφόρων υπηρεσιών που προσφέρει.

Η Google ούτως ή άλλως αναμένεται να προσβάλει κάθε επιβολή προστίμου στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, παρατείνοντας τη διαμάχη με την Ε.Ε. για αρκετά χρόνια.

kathimerini.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις