Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

19 Ιουνίου 2017
"Η απόφαση για την ίδρυση Μουσικού Σχολείου στον Δήμο Καστοριάς καλύπτει πληθυσμιακούς, ιστορικούς και χωροταξικούς όρους.


Από εδώ και πέρα είμαστε έτοιμοι με δράσεις να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει για την λειτουργία του Μουσικού Σχολείου".
Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής σε κοινή συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Λ. Παπαδημητρίου για την ίδρυση Μουσικού Σχολείου στην πόλη της Καστοριάς.

Για την ένταση που προκλήθηκε από τις αντιδράσεις του δημάρχου Άργους Ορεστικού στο θέμα αυτό ο Α Αγγελής δήλωσε: " Εμείς δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα με κανένα. Έχουμε διάθεση συνεργασίας με όλους. Αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να τονιστεί η επιτυχία του Δήμου τόσο με τη λειτουργία Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, όσο και με την ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου στην πόλη της Καστοριάς".

Για την ίδρυση του Μουσικού Σχολείου ο δήμαρχος Καστοριάς τόνισε ότι τηρήθηκαν άκρως εκπαιδευτικά κριτήρια τόσο από την Περιφερειακή Διεύθυνση όσο και από την αντίστοιχη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καστοριάς.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λ. Παπαδημητρίου που ήταν ο εισηγητής του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, δήλωσε ότι: "Οι εισηγήσεις γίνονται από υπηρεσιακούς παράγοντες και όχι από τους δήμους. Εφόσον προκηρυχθούν οι θέσεις οι δήμοι καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις οι οποίες και αξιολογούνται. !

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις