Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Ιουλίου 2017
Άτυπη παράταση φαίνεται να έχει δοθεί στους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα για λίγες ακόμη ημέρες να προχωρήσουν στην ασφάλιση των οχημάτων τους χωρίς την πληρωμή προστίμου-παραβόλου έως ότου τεθούν σε ισχύ τα νέα κλιμακωτά παράβολα, τα οποία θα κυμαίνονται από 100-250 ευρώ (ανάλογα με τον κυβισμό).

Η προθεσμία για την ασφάλιση των οχημάτων χωρίς την καταβολή παραβόλου ύψους 250 ευρώ, έληξε χθες, Παρασκευή 14 Ιουλίου, αλλά ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι η ΑΑΔΕ δεν θα προβεί σε νέα διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων χωρίς τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι τα στοιχεία είναι ορθά, προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο “αλαλούμ”. Έτσι η Αρχή αναμένει πρώτα να γίνει η επικαιροποίηση των στοιχείων από μεριάς των αρμόδιων υπουργείων Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη αλλά και τις περιφέρειες.

Σημειώνεται ότι με βάση τη διάταξη, η οποία έχει προαναγγελθεί και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες, προβλέπεται η αντικατάσταση του παραβόλου των 250 ευρώ με νέα κλιμακωτά παράβολα ανάλογα τον κυβισμό ως εξής:
100 ευρώ για δίτροχα ως 250 κυβικά εκατοστά
150 ευρώ για δίτροχα άνω των 250 κυβικών εκατοστών
200 ευρώ για οχήματα έως 1.000 κυβικά εκατοστά
250 ευρώ για οχήματα άνω των 1.000 κυβικών

aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις