Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

20 Ιουλίου 2017
Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν πριν από λίγη ώρα στο υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, στη διάρκεια κινητοποίησης
αναπήρων, παιδιών με ειδικές ανάγκες, γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ και εργαζομένων στην ειδική αγωγή.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης κατέβηκαν τα ρολά της εισόδου του υπουργείου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένωνμ οι οποίοι τα έσπασαν και στη συνέχεια εισήλθαν στην είσοδο του υπουργείου, προχωρώντας σε συμβολική κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για περίπου 60 γονείς ΑμΕΑ, οι οποίοι απαιτούν να συναντηθεί άμεσα αντιπροσωπεία τους με την ηγεσία του υπουργείου.

Οι συγκεντρωμένοι διαμηνύουν, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν εάν δεν λάβουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο διοικητής του ΑΤ Καλλιθέας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.Οι ίδιοι διεκδικούν, μεταξύ άλλων, καταβολή μέσα στο καλοκαίρι όλων των οφειλόμενων από τον ΕΟΠΥΥ σε γονείς και ασθενείς για τις θεραπείες τους με την κατάθεση των δικαιολογητικών ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν όλα τα παιδιά κανονικά τις θεραπείες τους από το Σεπτέμβρη, κάλυψη 100% από τον κρατικό προϋπολογισμό όλων των θεραπειών που έχουν ανάγκη τα παιδιά και "φρένο" στη "σφαγή" των ΚΕΠΑ.

ant1news.gr


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις