Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Ιουλίου 2017
Για εμφάνιση UFO στην Αλικαρνασσό, λίγο μετά τον φονικό σεισμό στην Κω, κάνει λόγο η τουρκική εφημερίδα Haberler, η οποία επικαλείται τις μαρτυρίες, αλλά και το βίντεο μιας παρέας Τούρκων.


Σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν, μια φωτεινή μπάλα έκανε την εμφάνισή της στον σκοτεινό ουρανό γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Οι νεαροί, οι οποίοι αδυνατούσαν να αποσυρθούν λόγω της ταραχής τους από τον σεισμό, που έπληξε και την περιοχή τους, κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο τη συγκεκριμένη μπάλα, που σύμφωνα με τους ίδιους έβγαζε καθαρό και δυνατό φως το οποίο εμφανιζόταν περιοδικά.


Αν και οι επιστήμονες σπεύδουν να εξηγήσουν ότι το φαινόμενο αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, οφείλεται σε αλληλεπιδράσεις αερίων που εκλύθηκαν από το σεισμό, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι σύνηθες μετά από μεγάλες φυσικές καταστροφές να κάνουν την εμφάνισή τους... εξωγήινοι!


Δείτε το βίντεο:

a

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις