Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

22 Ιουλίου 2017
Τραγωδία με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες στην περιοχή της Κύμης.

Η διασκέδαση για πέντε
νέους ανθρώπους έμελλε να μετατραπεί σε θρήνο σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός οδηγός από την Κύμη, μετά από πρόσκρουση στο κράσπεδο, κατέληξε στη θάλασσα, οδηγώντας στο θάνατο τους τρεiς από τους πέντε επιβαίνοντες στο IX.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του eviakosmos.gr, η παρέα των πέντε φίλων επέστρεφε στην Κύμη μετά από διασκέδαση στη Χαλκίδα.

Λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, στην παραλία Στόμιο, στην ευθεία, από άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο χτύπησε δεξιά στο κράσπεδο και κατέληξε προσκρούοντας πάνω σε βράχο, στη θάλασσα.

Εύβοια - Κύμη - Τροχαίο
Νεκρή ανασύρθηκε η μία κοπέλα, συνεπιβάτης στο όχημα από την Αθήνα και δύο νέα παιδιά από την περιοχή της Κύμης, ενώ βαριά τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ακόμη δύο άνθρωποι, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και ένας νέος άνδρας απο την Κύμη.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άντρες του Λιμεναρχείου της Κύμης για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών από το αυτοκίνητο.
Φωτογραφίες των τριών νέων που έφυγαν τόσο άδοξα από τη ζωή δημοσιεύει το eviazoom.gr . Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 30 και 38 ετών αντίστοιχα και μία 26χρονη κοπέλα, τη μοναδική γυναίκα που επέβαινε στο τζιπ, η οποία ήταν αρραβωνιαστικιά του ενός 31χρονου τραυματία.
Εύβοια - τροχαίο - δυστύχημα - τζιπ - θάλασσα - θύματα
Εύβοια - τροχαίο - δυστύχημα - τζιπ - θάλασσα - θύματα
Εύβοια - τροχαίο - δυστύχημα - τζιπ - θάλασσα - θύματα
Οι δύο 31χρονοι (οδηγός και συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.
Εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα, με τις προσπάθειες απεγκλωβισμού των επιβατών του μοιραίου τζιπ, εξασφάλισε και δημοσιεύει το Real.gr
Εύβοια - Κύμη - τροχαίο - δυστύχημα - τζιπ - θάλασσα
Εύβοια - Κύμη - τροχαίο - δυστύχημα - τζιπ - θάλασσα
Εύβοια - Κύμη - τροχαίο - δυστύχημα - τζιπ - θάλασσα

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις