Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

1 Αυγούστου 2017
Σχεδόν 30.000 ευρώ κατόρθωσε να εισπράξει παράνομα από το δημόσιο αγρότισσα στην Πέλλα, με πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης αγροτεμαχίων. Η 41χρονη από τη Λάκκα Πέλλας,
πλαστογραφούσε υπογραφές προσώπων προκειμένου να φτιάξει πλαστά συμφωνητικά και να παίρνει παράνομα κρατικές επιδοτήσεις.

Έτσι και έγινε και η 41χρονη εισέπραξε παράνομα επιδοτήσεις για τη μίσθωση αγροτεμαχίων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, καταθέτοντας σε αρμόδιο Φορέα του Δημοσίου τα πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης, με την πλαστογράφηση της υπογραφής των συμβαλλόμενων προσώπων, που έφθασαν συνολικά τα 29.149 ευρώ. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η δράση της απλώνεται από το 2012 ως το 2015.

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της απάτης. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 41χρονης για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, συμπεριλαμβάνονται και δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 38 ετών, εκπρόσωποι της τοπικής Κοινότητας, οι οποίοι βεβαίωσαν το γνήσιο της υπογραφής των συμβαλλόμενων ιδιοκτητών των αγροτεμαχίων στα πλαστογραφημένα συμφωνητικά, χωρίς να είναι παρόντες.

aftodioik

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις