Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Αυγούστου 2017
Η επερώτηση του περιφερειακού συμβούλου Αντώνη Δασκαλόπουλου που έρχεται ως συνέχεια του έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στην πρώην Ν.Α. Γρεβενών, μετά τις καταγγελίες του ιδίου για αναθέσεις έργων από την τότε Νομαρχιακή Αρχή Γρεβενών που όπως ανέφερε πληρώθηκαν και δεν έγιναν, αλλά και η φράση του για «ανοιχτά χρηματοκιβώτια και… παραβιασμένες θύρες που δεν διαπιστώθηκαν από περιφερειακούς συμβούλους» τους οποίους και κατονόμασε, προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
Ο κ. Δασκαλόπουλος ζήτησε από του βήματος να ενημερωθεί για τα εξής: «πόσα λεφτά πλήρωσε, στοίχισε, κόστισε στην ΠΔΜ η ανεύρεση όλων αυτών των στοιχείων και η σύνταξη των μηνυτήριων αναφορών που κατατέθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών και σε όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της χώρας; Το νούμερο είναι μηδέν. Ούτε ένα Ευρώ. Η βάση για τη ζημία του δημοσίου; 9 εκ. Ε. και από κει και πάνω συνεχίζουμε. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς το ποσό γιατί υπάρχουν ερωτήματα αναπάντητα. 9 εκ. Ε έχει δώσει μέχρι τώρα η πρώην Ν.Α. Γρεβενών ενώ οι μελέτες αναζητούνται. Ενώ πληρώθηκαν ακόμη αναζητούνται. Κόστος; Μηδέν», κατήγγειλε.

Στο σημείο αυτό ο περιφερειακός σύμβουλος μίλησε για «λεηλασία ταμείων» για «ανοιχτά χρηματοκιβώτια» και «παραβιασμένες θύρες» που όπως χαρακτηριστικά είπε: «άξιοι συνάδελφοι να τα έχουν βρει. Δεν τα διαπιστώσατε κύριοι Κιοσσέ και Σαββόπουλε;», ήταν η χαρακτηριστική του ερώτηση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δύο προαναφερόμενων περιφερειακών συμβούλων.

«Να μην αρχίζει ο κ. Δασκαλόπουλος τα περί διαπιστώσεων και διαφάνειας και να κοιτάει τα δικά του τα οδοιπορικά. Ο ίδιος που έχει 59 διανυκτερεύσεις άνευ λόγου και αιτίας. Χρεώσατε την Περιφέρεια κ. Δασκαλόπουλε», ήταν η απάντηση του κ. Σαββόπουλου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και η απάντηση του κ. Κιοσσέ τον οποίο επίσης κατονόμασε από του βήματος ο κ. Δασκαλόπουλος: «όταν είχατε προσωπικό πρόβλημα άπαντες σας σεβαστήκαμε. Μη μας προκαλείτε και μη μας προσβάλλετε…».

« Το ανώτερο που μπορεί να χρεώσει κάποιος την Π.Δ.Μ. είναι 4. Να ‘ρθουν τα οδοιπορικά εδώ και να τα βρούμε…», ανταπάντησε ο κ. Δασκαλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος ενημερώνοντας το Σώμα και απαντώντας στην ερώτηση του κ. Δασκαλόπουλου, παρουσίασε πως «δεν μπορεί να εκτιμηθεί το κόστος διότι είναι ασήμαντο. Χαρτί, μελάνι και εκτυπώσεις σχεδίων των μελετών, είναι ασήμαντο το κόστος…», είπε.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις