Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

2 Αυγούστου 2017
Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και των άρθρων το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο η ψηφοφορία συνοδεύτηκε από το «όχι» του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου στο άρθρο που προβλέπει την επαναφορά του ασύλου. Η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας έγινε κατόπιν αιτήματος της Ν.Δ.

Το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ονομαστική ψηφοφορία αφορά στην ψήφιση του νομοσχεδίου επί της αρχής, επί των άρθρων για τις ακαδημαϊκές ελευθερίες, για την ανάδειξη πρυτάνεων και αντιπρυτάνεων και για διαδικασία ίδρυσης, επιλογή φοιτητών και επιλογή διδασκόντων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και επί της τροπολογίας του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «τροποποίηση-συμπλήρωση διατάξεων του Κώδικα Συμβολαιογράφων και επανακαθορισμός του νομοθετικού πλαισίου των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.

Το νομοσχέδιο φέρνει περισσότερη δημοκρατία στα πανεπιστήμια, θεσπίζει δημοκρατικούς κανόνες και ανοίγει τα ιδρύματα στα οικονομικά ασθενέστερα στρώματα, σημείωσε χθες από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, ενώ κατηγόρησε την ΝΔ για ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη στην παιδεία.Η ΝΔ ως κυβέρνηση θα καταργήσει το ν/σ, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ για το θέμα του ασύλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προστατεύει τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν ως ορμητήριο τα ΑΕΙ.

aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις