Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Σεπτεμβρίου 2017
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του τα Ελευθέρια της ιστορικής κωμόπολης της Σιάτιστας, στις 4 Νοεμβρίου, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα του δήμου Βοΐου.

Σχετική απόφαση για την πρόσκληση έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Βοΐου, το οποίο συγκρότησε μία επιτροπή, προκειμένου να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την επίδοσή της. Η επιτροπή με επικεφαλής τον δήμαρχο Βοΐου Δημήτρη Λαμπρόπουλο, συναποτελούμενη από τον αντιδήμαρχο Σιάτιστας Λάζαρο Γκερεχτέ και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ελευθέριο Τζιλίνη, μετέβη την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα και στη 1 το μεσημέρι διάβηκε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου. Η συνάντηση αντί για πέντε λεπτά της ώρας που προβλεπόταν αρχικά, διήρκησε μισή ώρα, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία της Σιάτιστας και ευρύτερα της Μακεδονίας. Συγχρόνως ο δήμαρχος προσκάλεσε και επισήμως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 4 Νοεμβρίου, επιδίδοντας την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου στον Προκόπη Παυλόπουλο.
 Σύμφωνα με τον δήμαρχο, «εκείνη τη στιγμή δεν μας απάντησε, αλλά καταλάβαμε από τη συμπεριφορά του και από τη θέρμη με την οποία μας υποδέχτηκε ότι η ανταπόκριση θα ήταν θετική». Πράγματι, την επόμενη ημέρα το Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας τηλεφώνησε στο δημαρχείο Βοΐου και ανακοίνωσε επισήμως την αποδοχή της πρόσκλησης από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις