Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Σεπτεμβρίου 2017
Η Θεσσαλονίκη φοράει τα γιορτινά της, στα «χρώματα» της 82ης ΔΕΘ, η οποία έχει ως Τιμώμενη Χώρα την Κίνα.Έτσι η πόλη άρχισε στολίζεται με τα χαρακτηριστικά κινέζικα φαναράκια να κυριαρχούν!

Οι εργασίες για την τοποθέτηση των φαναριών άρχισαν από νωρίς το πρωί στο κέντρο της πόλης.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει τουλάχιστον 150 κινεζικές εταιρείες και χιλιάδες επισκέπτες από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Με τα φαναράκια θα διακοσμηθούν και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, με στόχο να νιώσουν οι Κινέζοι, που θα έρθουν στην 82η ΔΕΘ, ότι βρίσκονται σε μία φιλική χώρα όπως είπε χαρακτηριστικά και ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας.

Πέντε χιλιάδες φαναράκια σε Θεσσαλονίκη και πόλεις της Βόρειας Ελλάδας!

Όπως ανέφερε στο www.amna.gr/macedonia ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, « Πέντε (5.000) φαναράκια θα τοποθετηθούν στη Βόρεια Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, σε Δήμους του νομού, σε πόλεις της Κ. Μακεδονίας, ακόμη σε Κοζάνη και Λάρισα».

Ήδη, όπως είπε ο κ. Ποζρικίδης, έχουν δοθεί σε δύο δήμους του νομού Θεσσαλονίκης και αύριο θα συνεχιστεί η διανομή και σε άλλους.

Ε.Μ.http://www.amna.gr/

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις