Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Σεπτεμβρίου 2017
Ψήφισμα ενάντια στην απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά καθηγητών του Πανεπιστημίου να
φοιτήσουν δωρεάν σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, εξέδωσε ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Δρ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας “Ρόζα Ιμβριώτη”, παίρνοντας θέση στο θέμα που αποκάλυψε ο «e-ptolemeos.gr» με αποκλειστικό δημοσίευμα του, και ζητά την ανάκληση της απόφασης αυτής.

Η ανακοίνωση – Ψήφισμα

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο οποίο φοιτούμε, για χορήγηση δωρεάν φοίτησης ως υπεράριθμοι στα τέκνα των Καθηγητών του Πανεπιστημίου, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» το οποίο μάλιστα, δίνει επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους του στις δομές της Ειδικής Αγωγής. Τασσόμαστε μάχιμα ενάντια στην εν μέσω θέρους και εν κρυπτώ άδικη απόφαση της Συγκλήτου. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί τον εκπαιδευτικό πυρήνα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αγωνιστήκαμε όλοι και όλες ώστε να αποκτήσει την ανεξάρτητη υπόστασή του και δεν θα αφήσουμε να αποτελέσει θύμα οικογενειοκρατικών αντιλήψεων, ευνοιοκρατίας και εν τέλει μια κλειστή ομάδα αναπαραγωγής αναχρονιστικών πρακτικών.
Πηγή: e-ptolemeos.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις