Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Σεπτεμβρίου 2017
Έκκληση για οικονομική ενίσχυση του 4 μηνών βρέφους από τη Φλώρινα που πάσχει από μεσοκοιλιακή επικοινωνία (μια τρύπα, ένα έλλειμμα σε ένα τοίχωμα της καρδιάς) απευθύνει η οικογένειά του. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο μικρούλης επιβάλλεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ο πατέρας, συνάδελφος και μέλος του Σωματείου Οδηγών, άνεργος αυτή τη στιγμή αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας.

Ο μικρός χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να κάνει εγχείρηση καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Πρόκειται για το πιο εξειδικευμένο κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής στη χώρα.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει από το υστέρημα του την οικογένεια για να γίνει καλά το παιδάκι, ο λογαριασμός της ALPHA BANK είναι ο εξής: GR8901408550855002101135543 – όνομα δικαιούχου: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ – ΧΑΪΔΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ. Το τηλέφωνο του πατέρα είναι : 6989567581.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις