Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Σεπτεμβρίου 2017

Ο απροσδόκητος χαμός του τέως υπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη μας αφήνει συντετριμμένους. Ο Κωνσταντίνος Σημαιοφορίδης είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των καστοριανών πολιτών.

Τον κέρδισε το σχολείο όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια στην εκπαίδευση ως φιλόλογος και
ανεβαίνοντας όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας γυμνασιάρχης, λυκειάρχης, επιμορφωτής σύμβουλος κλπ. Το 1978 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος και το 1981 για πρώτη φορά βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη μονοεδρική της Καστοριάς. Όταν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα στην Καστοριά η Ν.Δ έλαβε σχεδόν 53%.

Τα επόμενα είκοσι χρόνια ο Κωνσταντίνος Σημαιοφορίδης θα διαβεί όλα τα μονοπάτια της κομματικής ιεραρχίας θα διατελέσει γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και ως ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα καταλήξει ως υπουργός παρά τω πρωθυπουργό. Ο Κωνσταντίνος Σημαιοφορίδης ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής της καστοριανής γης ένας καλλιεργημένος άνθρωπος ένας σωστός οικογενειάρχης που με το ήθος του και την προσφορά του έλυσε πολλά προβλήματα στον Νομό Καστοριάς βοηθώντας παρά πολλούς συνανθρώπους μας.

Οι αγώνες και το ήθος του θα φωτίζουν για πάντα την παράταξη της Ν.Δ. και την Καστοριά μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά του.

Καλό ταξίδι Κώστα μας!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 21/9 στις 16:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς


Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ


                                                                                                          Στέργιος Αδάμ

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις