Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Σεπτεμβρίου 2017
Παρούσα στην καθιερωμένη Συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο  της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ήταν και φέτος η Καστοριανή
Εστία διά του εκδότη Δημήτρη Ιατρίδη ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ των δημοσιογράφων που έθεσαν τις ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό.

Στη συνέντευξη ήταν παρόν σχεδόν ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο ενώ από την τοπική αυτοδιοίκηση εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν στον Πρωθυπουργό κάλυψαν σχεδόν ολόκληρη την γκάμα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε όλες με σχετική ευχέρεια. Ενώ δεν έκρυψε την ενοχλησή του όταν κάποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να περάσουν την γραμμή των μέσων που εκπροσωπούσαν.

Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν ήταν η θέση του ΔΝΤ στην μετά μνημονίων εποχή αλλά και στην τρίτη αξιολόγηση που βρίσκεται μπροστά μας.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πολλές φορές ότι το μείζον θέμα για την κυβερνησή του είναι η ανεργία και μάλιστα η ανεργία των νέων. Ενώ επαναλάμβανε συνεχώς ότι η κυβέρνηση είναι φιλική προς την υγιή επιχειρηματικότητα με αφορμή τις καθυστερήσεις στην επένδυση του Ελληνικού.

Αναφέρθηκε επίσης στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για επενδύσεις των Γάλλων επιχειρηματιών που συνόδευαν στον Πρόεδρο Μακρόν.

Για την τρίτη αξιολόγηση δήλωσε ότι θα κλείσει στην ώρα της. Και ότι οι εκλογές θα γίνουν "όταν είμαστε μέσα στο λιμάνι και όχι εν πλω με τρικυμία".

Τέλος αναφέρθηκε στην τελευταία αποκάλυψη για το χρέος των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. προς την Αγροτική Τράπεζα η οποία μέσα σε μια νύχτα παραχωρήθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις