Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Σεπτεμβρίου 2017
Μετά από 20 χρόνια ο Δήμος Καστοριάς ανοίγει τις διαδικασίες για την αξιοποίηση της Διαθήκης Παπαλαζάρου, με στόχο να αποκτήσει επιτέλους η πόλη
Πνευματικό Κέντρο.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαχειριστικός έλεγχος της Διαθήκης από ορκωτούς λογιστές, προκειμένου να προσδιοριστεί το τελικό ποσό που υπάρχει αυτή την στιγμή στον τραπεζικό λογαριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kastorianiestia.gr από τα 2 εκατομμύρια που ήταν το αρχικό κεφάλαιο της Διαθήκης το 1997,  σήμερα έχει απομείνει περί τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Και αυτό είναι που προβληματίζει τους παράγοντες του Δήμου γιατί σήμερα έχουν διαφοροποιηθεί τα οικονομικά μεγέθη για ένα τέτοιο εγχείρημα σε σχέση με την εποχή που ανοίχτηκε η Διαθήκη.

Τώρα  ο Δήμος για να προχωρήσει στην κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου θα πρέπει να στερηθεί σημαντικούς πόρους από τα ανταποδοτικά έσοδα και από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους τόνισε ο Δήμαρχος Ανέστης Αγγελής.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις