Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Σεπτεμβρίου 2017
►ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως είναι γραφτό από την μοίρα του, ο Γράμμος, ένα από τα ωραιότερα βουνά της πατρίδας μας, να στιγματίζεται κάθε τόσο και μ΄ έναν εμφύλιο πόλεμο!

Στον Γράμμο παίχθηκε το 1949 η τελευταία πράξη του δράματος, του πιο αιματηρού εμφυλίου πολέμου μετά τον Πελλοπονησιακό.

Και από τον Γράμμο ξεκίνησε πρόσφατα ο “εμφύλιος” στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρουσία της βουλευτού Ολυμπίας Τελιγιορίδου στα θυρανοίξια μιας εκκλησίας στην Γράμμουστα, όπου ακούστηκαν
εκφράσεις και χαρακτηρισμοί εναντίον της άλλης πλευράς, που δεν συνάδουν με την ιδεολογία του κυβερνώντος κόμματος. Χωρίς η βουλευτής να διαχωρίσει έμπρακτα την θέση της!

Αυτό προφανώς ήταν η θρυαλίδα που ξεχείλισε το ποτήρι....

Γιατί επί της ουσίας η διάσταση απόψεων και θέσεων με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής υπέφωσκε εδώ και καιρό και απλά έψαχνε μια αφορμή να βγει στην επιφάνεια....

Διότι, όπως αποκαλύπτει η ίδια η βουλευτής, με συνέντευξή της στην Νέα Καστοριά, “Έχει να αντιμετωπίσει και τα χτυπήματα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που την σφυροκοπούν ανελέητα, υπονομεύοντας το έργο που προσπαθεί να υλοποιήσει...”!

Και αυτές η “Ναπάλμ” της βουλευτού, είναι απείρως πιο... εμπρηστικές από εκείνες που έπεσαν στον Γράμμο κατά τον πρώτο εμφύλιο!

Ελπίζουμε να μην είναι το ίδιο καταστροφικές για τον τόπο...

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις