Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

24 Σεπτεμβρίου 2017
Άλλο 1 εκατομμύριο αφαιρέθηκε από τα ανταποδοτικά που θα έδινε ο ΤΑΡ για έργα στον Δήμο Καστοριάς και πηγαίνει στα δύο μεταπτυχιακά
προγράμματα του ΤΕΙ.

Έτσι από τα 3,5 εκατομμύρια που αρχικά είχε προσφέρει στην Καστοριά ανάλογα με τα χιλιόμετρα διέλευσης του αγωγού, ο λογαριασμός "ψαλλιδίστηκε" κατά ένα ολόκληρο εκατομμύριο πριν ακόμα ξεκινήσουν να σκάβουν οι μπουλντόζες. Πόσο αρκετά υπερβολικό για δύο μεταπτυχιακά προγράμματα των 20 σπουδαστών, οι οποίοι θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν το 50% των διδάκτρων - κάπου 2.000 ευρώ ο καθένας- από την τσέπη τους.

Αντίθετα ζημιωμένος βγαίνει ο Δήμος Καστοριάς, ο οποίος από τα 70 έργα που πρότεινε στον ΤΑΡ μέχρι στιγμής έχει λαμβάνειν κάποια ασθενοφόρα και μερικά δασοπυροσβεστικά οχήματα πολύ μικρής χρηματικής αξίας.

3 σχόλια:

 1. Άρα;;;; Καλά λέει ο Χατζησυμεωνίδης ότι τίποτα δεν έκανε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί εσείς περιμένατε να γίνει κάτι καλύτερο. Εδώ θα είμαστε μέχρι το τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μάλλον όπως το λέτε. Έχει να λαμβάνει. Γιατί μέχρι στιγμής τα ασθενοφόρα τα είδαμε μόνο στη διαφήμιση. Τα δασοπυροσβεστικά πουθενά.
  Δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζουμε σε κάτι. Εκείνο που ξέρω είναι ότι οι πολίτες είναι μια ζωή τα θύματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις