Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Σεπτεμβρίου 2017
Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει πλέον η πολύκροτη υπόθεση της ρύπανσης του Αλιάκμονα από την αποχέτευση του Δήμου Άργους Ορεστικού, που ανέδειξε πριν από δύο χρόνια η Κ.Ε. με εμπεριστατομένα δημοσιεύματα και επιτόπια έρευνα.

Ήδη την υπόθεση έχει αναλάβει εισαγγελικός λειτουργός ο οποίος καλεί να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, τόσο για την ρύπανση του
Αλιάκμονα από τα λύματα της πόλης του Άργους Ορεστικού, όσο και για την διαγραφή του προστίμου, που είχε επιβάλλει η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, από τον γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Β. Μιχελάκη.

Διότι εκτός από το δοικητικό πρόστιμο υπάρχει και το ποινικό μέρος της υπόθεσης, που βαρύνει την Δημοτική Αρχή του Άργους Ορεστικού.

Στην υπόθεση έχουν εμπλακεί και οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, οι οποίοι έχουν ανακριτικό ρόλο και το πόρισμα της έρευνας θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελέα Καστοριάς για τα περαιτέρω.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις