Σατανικό ζευγάρι πλουσίων σκότωσε την νταντά και έκαψε την σορό της στον κήπο

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διέπραξε ένα ζευγάρι εύπορων πολιτών στο Λονδίνο, όπου σκότωσε και επιχείρησε να κάψει την νταντά, που εργαζόταν στο σπίτι.

Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες για μια «περίεργη μυρωδιά μπάρμπεκιου» και ανακάλυψε το πτώμα στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Η Γαλλο-αλγερινή σχεδιάστρια μόδας Σαμπρίνα Κουίντερ, 34 ετών και ο φίλος της Όουισεμ Μεντούν, 40 ετών, κατηγορούνται πως σκότωσαν την 21χρονη Σόφι Λίονετ, την περασμένη Παρασκευή στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το protothema.gr, οι αστυνομικοί βρήκαν τα απομεινάρια από το κορμί της άτυχης κοπέλας στην πίσω αυλή της αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων έπαυλης που ζούσε το ζευγάρι.

«Είδαμε μια μεγάλη φωτιά, που έμοιαζε περίεργη… Ο μικρός γιος μου τους φώναξε “αν κάνετε μπάρμπεκιου, να έρθουμε κι εμείς;” αλλά του είπα πως μυρίζει περίεργα και πως μάλλον καίνε φύλλα», είπε ένας γείτονας στην Daily Mail.

Το πτώμα είχε παραμορφωθεί τόσο από την φωτιά που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν στην αρχή να ξεχωρίσουν εάν επρόκειτο για άντρα ή γυναίκα.

Η 21χρονη ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι τον τελευταίο χρόνο, καθώς ήταν υπεύθυνη για την 3 ετών κόρη και τον 6 ετών γιο της σχεδιάστριας. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η κοπέλα έλεγε πως δεν περνούσε καλά εκεί και πως ήταν έτοιμη να γυρίσει στο σπίτι της την Δευτέρα – κάτι που δεν πρόλαβε τελικά να κάνει…

ant1news.gr