Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Σεπτεμβρίου 2017
Θύμα διάρρηξης έπεσε ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, όταν άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο σπίτι του και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.

Η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, στο Αρμενοχώρι Φλώρινας, όπου κατοικεί ο αντιπεριφερειάρχης με την οικογένειά του, σε
ώρα που απουσίαζαν όλοι. Οι επιτήδειοι μπήκαν στο σπίτι από μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας, αφού έκοψαν τη σίτα και παραβίασαν την ασφαλισμένη πόρτα, χρησιμοποιώντας ενδεχομένως ένα σκεπάρνι που βρήκαν στην αυλή. Δεν τους πτόησε ούτε το γάβγισμα των σκυλιών, τα οποία όμως ήταν κλεισμένα στο πίσω μέρος του σπιτιού, διαφορετικά θα είχε ίσως αποτραπεί η κλοπή. Οι δράστες έψαξαν ανενόχλητοι πρώτα στο σαλόνι και μετά πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και άνοιξαν τις συρταριέρες, χωρίς να βρουν τίποτα. Όμως, στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας χτύπησαν “φλέβα χρυσού”, καθώς βρήκαν χρηματικό ποσό περίπου 50.000 ευρώ, χρήματα που ήταν τυλιγμένα σε μια πετσέτα. Μαζί με τα χρήματα πήραν φεύγοντας και μερικά χρυσαφικά της συζύγου, τα οποία ήταν πρόχειρα τοποθετημένα, ενώ υπήρχαν και άλλα χρυσαφικά φυλαγμένα που δεν τα εντόπισαν.

 Στις 2 το μεσημέρι που επέστρεψε ο Σ. Μπίρος, προκειμένου να ετοιμαστεί να φύγει για την Αθήνα, βρήκε δυστυχώς το σπίτι ανάστατο, με τα συρτάρια και τις ντουλάπες ανοιχτές.

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: e-ptolemeos.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις