Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Σεπτεμβρίου 2017
Χάος έχει προκληθεί στα αεροδρόμια όλου του πλανήτη από λογισμικό λάθος στο σύστημα που χρησιμοποιούν πολλές αεροπορικές εταιρείες για το check-in των επιβατών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ίδιο πρόβλημα εντοπίστηκε στα αεροδρόμια του Γκάτγουικ στο Λονδίνο, του Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, στο Ρίγκαν στην Ουάσινγκτον, στο Τσανγκί στη Σιγκαπούρη και στα αεροδρόμια της Ζυρίχης και του Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες, καθώς χιλιάδες εταιρείες χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό, το οποίο αφενός δεν σχετίζεται με τα αεροδρόμια, αφετέρου εμποδίζει τους επιβάτες να ταξιδέψουν.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου Γκάτγουικ δήλωσε στη MailOnline, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr ότι ορισμένες από τις αεροπορικές εταιρείες τούς ανέφεραν βλάβες, αλλά τα συστήματα «έπεσαν» μόνο για δύο λεπτά.

Από την άλλη, στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης, αλλά και στο Τσανγκί της Σινγκαπούρης το πρόβλημα παραμένει εδώ και περίπου δύο ώρες.

real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις