Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

6 Οκτωβρίου 2017
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Νέα διανομή προϊόντων Χωρίς μεσάζοντες θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στον χώρο του ΟΣΕ, στην Κοζάνη. Ο κόσμος αναμένει πως και πως αυτή τη διανομή, μιας και κατά τους θερινούς μήνες δεν γινόταν διανομή των προϊόντων Χωρίς μεσάζοντες. Ωστόσο αυτά επανέρχονται και υπόσχονται προϊόντα καλής ποιότητας από τον παραγωγό απευθείας στον καταναλωτή. Ντόπια προϊόντα αλλά και κάποια που δεν παράγει η περιοχή μας, γίνονται κάθε φορά ανάρπαστα!

«Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή 8 του μηνός, στο ίδιο μέρος, στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Εμείς θα είμαστε από νωρίς το πρωί εκεί και θα περιμένουμε ως τις 2 το μεσημέρι τους παραγωγούς μας, αλλά και τους καταναλωτές να προμηθευτούν τα προϊόντα τους «, τόνισε μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο Παναγιώτης Αρνίδης πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΑΛΙΑΚΜΩΝ, που κάνει τις διανομές τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνη.

Από τα προϊόντα που αναμένεται να γίνουν «ανάρπαστα», είναι το λάδι, το ρύζι, τα όσπρια , οι πατάτες αλλά και το μέλι το οποίο πωλείται 6 ευρώ φθηνότερο για το 3κιλο. Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα, τονίζει ο ίδιος, μιλώντας ειδικότερα για το λάδι που έχει ελεγχθεί, ενώ τόνισε επίσης ότι οι τιμές που πωλείται το λάδι στους μεσάζοντες είναι πολύ μικρότερες από ό,τι στα σούπερ μάρκετ (25 ευρώ το 5λιτρο με ΦΠΑ).

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις