Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

25 Οκτωβρίου 2017
O Συνήγορος του Πολίτη διερεύνησε αναφορά τέως τακτικού υπαλλήλου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και νυν συνταξιούχου λόγω αναπηρίας, ο οποίος ζήτησε να επιστραφούν οι αποδοχές ενός μηνός, που παρακρατήθηκαν από τη σύνταξή του, ως αχρεωστήτως καταβληθείσα μισθοδοσία και αφορούσαν σε χρονικό διάστημα κατά το οποίο είχε μεν απολυθεί από την υπηρεσία του Ιδρύματος, ως ανίκανος προς εργασία μετά την κρίση της ΒΥΕ, δεν είχε όμως ακόμα συνταξιοδοτηθεί, αφού ευρισκόμενος σε αναρρωτική άδεια δεν πληροφορήθηκε την ημερομηνία λήξης της συντάξιμης υπηρεσίας του και καθυστέρησε να υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, ο ενδιαφερόμενος δεν μπορούσε να θεωρηθεί ούτε εν ενεργεία υπάλληλος, αφού απολύθηκε την 7/11/2014 ούτε συνταξιούχος, αφού συνταξιοδοτήθηκε την 5/12/2014 ούτε όμως ασθενής αφού επέστρεψε κάθε ποσό που έλαβε ως μισθό κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής του άδειας. Μετά την παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη έγινε δεκτή η ένσταση του ενδιαφερόμενου και απαλλάχτηκε από το ποσό που καταλογίστηκε εις βάρος του. 

aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις