Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Οκτωβρίου 2017
Παραιτείται από τη θέση του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ και από πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδης,

έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας να τον παραπέμπψει, με την ιδιότητα του πρώην νομάρχη και δημάρχου Γρεβενών, σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με υπόθεση αναθέσεων εικονικών έργων.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, από τη στιγμή της γνωστοποίησης της απόφασης η Ε.Ε. της ΕΠΟ πρέπει να προχωρήσει σε διαπιστωτική πράξη έκπτωσης, άλλως η διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού.

Ωστόσο, η παραίτηση του Κουπτσίδη έχει ήδη δρομολογηθεί και αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα 2/10 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένο.

Τη θέση του Κουπτσίδη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ θα πάρει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γ. Πανίδης, ο οποίος στις εκλογές ήταν πρώτος αναπληρωματικός.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις