Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Νοεμβρίου 2017
Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού κι εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης - Επιχειρηματικότητας - Εμπορίου - Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κώττα, για τη θερμή φιλοξενία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας στην 33η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και για την αποστολή του έντυπου υλικού που διανεμήθηκε στην έκθεση.


Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο “Αρμονία”, στον Όμιλο Πολιτιστικής Ανάπτυξης “Μύηση”, στο Εργαστήρι Λαογραφίας & Παραδοσιακού Χορού “Όρμος” και στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αθ.Χριστόπουλο”, για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους στις παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Στην προσπάθεια για την ενίσχυση της ελκυστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος, σημαντικό ρόλο παίζει και η διαφοροποίηση του προσφερόμενου προϊόντος με στοχευμένη προβολή, του ιδιαίτερου και κυρίως του εξαιρετικά πλούσιου πολιτιστικού μας αποθέματος.Ο Αντιδήμαρχος; Τουρισμού

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις