Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Νοεμβρίου 2017
H WWF Ελλάς ξεκίνησε το ταξείδι της διάφορες πόλεις της Ελλάδος με το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» για να μεταφέρει τα μηνύματα της βιώσιμης διατροφής, προσφέροντας μια σειρά από καθημερινές και πρακτικές λύσεις.

Μετά από πρόσκληση και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς, η ομάδα του WWF Ελλάς «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτς» θα βρίσκεται στην πόλη μας την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 όπου σχολεία, παιδιά και γονείς μπορούν να επισκέπτονται την πρωτότυπη κινητή έκθεση και να συμμετέχουν σε βιωματικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες.


Η κινητή έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή θα βρίσκεται ί στο Ενυδρείο Καστοριάς (Ζαλόγγου 3).

Πολλά διαδραστικά δρώμενα περιμένουν τους επισκέπτες της έκθεσης. Τις πρωινές ώρες η ομάδα τους WWF Ελλάς και εθελοντές θα παίξουν με τα παιδιά των σχολείων της περιοχής, τα οποία θα μάθουν να τρέφονται καλύτερα, να ‘αφήνουν τον γόνο να γίνει γονιός’, να γίνουν οι πρεσβευτές μας για να μειωθεί η σπατάλη φαγητού στο σπίτι.

Το απόγευμα, από τις 18:00 έως 20:00, η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό της πόλης. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να την επισκεφθούν για να μυηθούν στη βιώσιμη διατροφή που σέβεται την υγεία και το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

www.food.wwf.gr
0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις