Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Νοεμβρίου 2017
Όσο προχωράει η χάραξη του αγωγού ΤΑΡ επί καστοριανού εδάφους, τόσο αυξάνονται οι αντιδράσεις των πολιτών που έχουν επιλεγεί να εργαστούν σ' αυτόν αλλά δεν έχουν
προσληφθεί μέχρι στιγμής.
Και των επαγγελματιών της περιοχής που έχουν υπογράψει συμβάσεις για τη στέγαση και σίτιση του προσωπικού οι οποίες δεν έχουν τηρηθεί ακόμα ενώ θα έπρεπε να ισχύουν από το  περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της kastorianiestia.gr οι ελάχιστες προσλήψεις ανειδίκευτου προσωπικού έγιναν με υπόδειξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και απασχολούνται στα σημεία της χάραξης του αγωγού όπου πιθανόν να υπάρχουν αρχαία.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού από την  κασκευαστική εταιρεία του ΤΑΡ ανέφερε ότι οι προσλήψεις θα γίνουν εντός του 2017.

Αναβρασμός όμως επικρατεί και στις περιοχές του νομού από όπου διέρχεται ο αγωγός οι οποίες βλέπουν με ανησυχία τον ΤΑΡ να μεταθέτει για το μέλλον την υλοποίηση των δεσμεύσεών του στα ανταποδοτικά οφέλη που ουσιαστικά μέχρι τώρα παραμένουν μόνο στα χαρτιά και στις αόριστες υποσχέσεις της άλλης πλευράς.


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις