Δείτε ποιος Καστοριανός πρώην γουνοποιός, έγινε οινοποιός στη Νεμέα της Πελοποννήσου

Έφυγε από την Καστοριά με την πρώτη κρίση στον κλάδο της γούνας. Το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, τον έσπρωξε να ασχοληθεί με το εμπόριο κομπολογιών.  Ανοίγοντας το πρώτο του μαγαζί στο Ναύπλιο. Και στη συνέχεια στην Αθήνα που τον καθιέρωσαν σαν τον“βασιλιά” του κομπολογιού στην Ελλάδα.

Από το 2008 ο Χρόνης Ιερόπουλος ασχολείται με την παραγωγή κρασιού στην Νεμέα της Αργολίδας με ιδιόκτητους αμπελώνες και πιστοποιημένο οινοποιείο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι έμαθε την τέχνη του κρασιού από τον παππού του στο χωριό Κορομηλιά   της Καστοριάς απ’όπου και κατάγεται.

Λόγω των διαφορετικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Χρόνης Ιερόπουλος ταξίδεψε ανά τον κόσμο. Παράλληλα με την βασική του δουλειά αναζητούσε τα καλύτερα κρασιά, επεδίωκε να συναντάει οινοπαραγωγούς και να συζητάει μαζί του, ώστε να γνωρίζει καλύτερα την όλη διαδικασία.

Το 2008 είπε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Συνδυάζοντας τις αρχές του παππού του με προηγμένες μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αποφασίζει να ιδρύσει ένα πρότυπο οινοποιείο και αμπελώνα. Σκοπός του να παράγει μικρές ποσότητες κρασιού, με εξαιρετική ποιότητα, τέτοια που να αναγνωριστεί διεθνώς. Η σύζυγος και οι κόρες του αγκάλιασαν το όνειρο και του συμπαραστέκονται, κάνοντας την όλη προσπάθεια οικογενειακή υπόθεση.