Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καστοριάς για το Αστυνομικό Μέγαρο

Και οι μάσκες πέφτουν, αποκαλύπτοντας τους υπεύθυνους για το αστυνομικό μέγαρο.. ΙΔΟΥ τα πρόσωπα και με ονοματεπώνυμα αυτών που σταματούν μία επένδυση 6.000.000 ευρώ σε ένα Νομό όπου η ανεργία έχει εκτοξευθεί και  η μετανάστευση ερημώνει την πόλη..

Με ποιο δικαίωμα τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ενεργούν υπόγεια και υποθάλπουν τις προσπάθειες ετών για την υλοποίηση του Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη της Καστοριάς;

Με ποιο δικαίωμα στερούν θέσεις εργασίας από τον τόπο μας;

Με ποιο δικαίωμα  σταματούν ένα έργο το οποίο είναι πάγιο αίτημα των υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης οι οποίοι σε συνθήκες αντίξοες και αχαρακτήριστες καταφέρνουν να διαπρέπουν με τις επιδόσεις τους στο πανελλήνιο; Μήπως σας ενοχλεί και η επιτυχία τους;

Προκαλεί μόνο θλίψη όταν τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με μυστικοπαθή τρόπο το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολιτική τους επιβίωση και η καρέκλα όπως πράττει και ο μέντορας του είδους κ Τσίπρας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα κύριοι να εμπαίζεται την τοπική κοινωνία για το αστυνομικό μέγαρο στέλνοντας από τη μία έγγραφο εν κρυπτώ στο Υπουργείο ζητώντας να σταματήσει η κατασκευή του και από την άλλη να μιλάτε για ανάπτυξη και επενδύσεις ποιοι; Αυτοί που κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν την ανάπτυξη του τόπου.

Από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πλέον αποτυπώνονται ξεκάθαρα τα αρνητικά της «αριστερής διακυβέρνησης» τόσο σε εθνικό αλλά κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Τελικά η σφραγίδα της καταστροφής γραφεί ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου