Συνέντευξη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την αξιοποίηση των δημοσίων κτηρίων

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα από εκατέρωθεν αιχμηρές τοποθετήσεις του πρόσφατου παρελθόντος, δόθηκε σήμερα στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την πρωτοβουλία των μελών της να αξιοποιηθούν τα δημόσια κτήρια με την στέγαση των δημοσίων υπηρεσιών.

Εκ μέρους της Νομαρχιακής, στην συνέντευξη συμμετείχαν, ο συντονιστής Στέφανος Μπαλταγιάννης και τα μέλη Περικλής Ζαγάρα και Δημήτρης Σμιξιώτης.

Κυρίαρχη θέση στην συνέντευξη είχαν οι πρωτοβουλίες των μελών της Νομαρχιακής για την μεταστέγαση της ΔΟΥ από το ιδιωτικό κτήριο που στεγάζεται σήμερα, στο κτήριο της Π.Ε. Καστοριάς.

Αλλά και για την μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στο κτήριο της ΕΔΗΚΑ, αντί για κατασκευή νέου Μεγάρου,  το οποίο όμως έχει δρομολογήσει η κυβερνητική βουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Αυτό το τελευταίο είναι που έχει πυροδοτήσει έναν νέο γύρο εσωκομματικής αντιπαράθεσης. Ενώ τα μέλη της Νομαρχιακής δεν κρύβουν πλέον την δυσφορία τους για τους χειρισμούς της βουλευτού, η οποία δείχνει να “αυτονομείται” από την κομματική γραμμή σε τοπικό επίπεδο.