Τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, διέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανάρτησή με την οποία ζητούσε την καθαίρεση Γεωργιάδη. 

Μετά τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Βλάχο, ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Η ΝΔ ανακοίνωσε τη διαγραφή Σαμαρά με μια λιτή ανακοίνωση. «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος”, αναφέρει το γραφείο Τύπου της Πειραιώς.

Τι αναφέρουν πηγές του κόμματος

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σημείωναν ότι «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια, αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

topontiki.gr