Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Θ. Καρυπίδη από το gala της Έκθεσης Γούνας

Παρά τις εξαγγελίες – “κονσέρβα” που έκανε για τον κλάδο της γούνας ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης στα εγκαίνια της έκθεσης, σαν μια βαρετή επανάληψη των εξαγγελιών του 2016, η διοίκηση του Συνδέσμου επιδαψίλευσε ιδιαίτερες τιμές στον ίδιο και την συνοδεία του.

Πρώτα – πρώτα στο γεύμα που παρέθεσε ο Σύνδεσμος για την Έκθεση στο ΝΟΚ παρακάθησε ο Περιφερειάρχης με την 20μελή συνοδεία του, σε ιδιαίτερα τιμητική θέση.

Έπειτα ο Σύνδεσμος παραχώρησε στον ίδιο πολυτελή σουίτα σε γνωστό ξενοδοχείο για την διαμονή του, ολόκληρη την ημέρα των εγκαινίων και του gala.

Το γεγονός αυτό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των “βαστάζων” του Περιφερειάρχη, περί δήθεν προγραμματισμένης σύσκεψης στην Περιφέρεια το ίδιο βράδυ, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει.

Επομένως η παρεξήγηση στο gala προέκυψε από την “παραβίαση”   του πρωτοκόλλου από την πλευρά του Συνδέσμου και τη σειρά προτεραιότητας που έπρεπε να καθίσουν.

Αλλά αντί να δοθούν διακριτικά αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα να σταματήσει εκεί, ο Περιφερειάρχης προτίμησε να αποχωρήσει επιδεικτικά από την εκδήλωση.

Προφανώς κάποιοι συγχέουν τις πασαρέλες μόδας με τα τηλεοπτικά πάνελ και την προβολή με την… αυτοπροβολή, άσχετων προς την εκδήλωση προσώπων.