Ποιοι “παίζουν” για υποψήφιοι στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kastorianiestia.gr φαίνεται να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι θα κατέβει ανεξάρτητος και μάλιστα ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ενώ εκκρεμεί ακόμα το όνομα του υποψηφίου που θα έχει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Με επικρατέστερα τα ονόματα του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη και του Προέδρου της ΑΝΚΟ  Γιώργου Αμανατίδη.

 

Επίσης θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ η οποία έχει επιλέξει αρκετά ονόματα για το ψηφοδέλτιο της Καστοριάς με πιθανή υποψήφια αντιπεριφερειάρχη μια πρώην δήμαρχο ακριτικού Δήμου.