Συριζ-Ανελικός πόλεμος στην Καστοριά για τον δημόσιο απολογισμό του Νοσοκομείου!

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα σε τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ που συμμετέχουν ως τακτικά μέλη στην διοίκηση του Νοσκοκομείου Καστοριάς και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν ως αναπληρωματικά μέλη.

 

Αφορμή γι΄ αυτό στάθηκαν κάποιες άστοχες τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια του δημόσιου απολογισμού που έκανε την περασμένη Κυριακή ο Διοικητης του Νοσοκομείου κ. Βασίλης Αντωνιάδης, ο οποίος προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο πετυχημένους διοικητές που πέρασαν από την Καστοριά. Ακόμα και από κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας!

 

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι εκ των έσω δεν είδαν με καλό μάτι την επιτυχημένη πορεία του διοικητή και προσπάθησαν με διάφορα προσχήματα να απομειώσουν  την αξία του έργου του.

Είτε γιατί δεν συμμετείχαν και οι ίδιοι στην διοίκηση για να προσεταιριστούν το κομμάτι της επιτυχίας που θα τους αναλογούσε, όπως έπραξαν οι κυβερνητικοί εταίροι τους των ΑΝΕΛ.

Είτε γιατί θα επιθυμούσαν ένα διοικητή πιο “συνειδητοποιημένο” κομματικά που θα συναποφασίζει για όλα μαζί τους.

Και αυτό θεωρείται μία ακόμα επιτυχία του διοικητή που πιστώνεται στο ενεργητικό του.