Η κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Καστοριάς και οι δηλώσεις Σ. Ζαχαράκη για τον τουρισμό

Με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Καστοριάς επισκέφθηκε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα  την πόλη μας η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία με συνέντευξή της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκε στο μεγάλη ενδιαφέρον του υπουργείου για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς.

Και κάλεσε τους τοπικούς φορείς να ανταποκριθούν στα προγράμματα του Υπουργείου που θα αναβαθμίσουν την Καστοριά στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Υπουργείου σε συνεργασία με τον τοπικό βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια για την ολοκλήρωση του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου “Αριστοέλης” της Καστοριά το οποίο θα αναβαθμιστεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο Δυτικής Μακεδονίας για να μπορεί να δέχεται διεθνείς πτήσεις του εξωτερικού και να αποτελέσει την πύλη εισόδου και εξόδου της χώρας με τα Δυτικά Βαλκάνια.

Την Υφυπουργό καλωσώρισαν  ο βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καστοριάς Βασίλης Βελίδης.