Τροχαίο δυστύχημα με θύμα άγρια αρκούδα στην Εγνατία Οδό στον Πολύμυλο

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια  αρκούδα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα μετά τα διόδια του Πολυμύλου, με κατεύθυνση προς Βέροια και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αρκούδα επιχείρησε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο, μια επικίνδυνη και δυστυχώς συχνή κίνηση για τα άγρια ζώα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για το άτυχο ζώο, το οποίο βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η παρουσία της αρκούδας στο οδόστρωμα προκάλεσε άμεσο κίνδυνο για την οδική ασφάλεια. Αρκετοί οδηγοί αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγουν τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα το περιστατικό να παραλίγο να εξελιχθεί σε μαζική καραμπόλα. Ευτυχώς, χάρη στην ψυχραιμία και την προσοχή των οδηγών, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή περαιτέρω ατυχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά της Τροχαίας για την καταγραφή του συμβάντος και την απομάκρυνση του νεκρού ζώου από το οδόστρωμα, ενώ εκλήθη και η αρμόδια υπηρεσία για τη διαχείριση της σορού.