Αποκλειστικό: Η Π. Ε. Κοζάνης χρηματοδοτεί τη μεταφορά μαθητών από Καστοριά και Άργος στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας!!!

Σοβαρό πλήγμα δέχεται το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς που φέτος λειτούργησε για πρώτη φορά, από την απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης να χρηματοδοτήσει με κάθε μυστικότητα, την μεταφορά 24
μαθητών από τον νόμο Καστοριάς στο Μουσικό Γυμνάσιο της Σιάτιστας, εκ των οποίων οι 9 φοιτούν στην πρώτη τάξη του γυμνασίου!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η Καστοριανή Εστία οι 24 μαθητές από το Άργος και την Καστοριά μεταφέρονται με ταξί καθημερινά στη Σιάτιστα με έξοδα της Π. Ε.  Κοζάνης και προφανώς με την έγκριση  αν όχι με τις ευλογίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά στην 1η τάξη του Μ/Σ Σιάτιστας φοιτούν 9 μαθητές από τον νομό Καστοριάς (8 από την Καστοριά και 1 από το Άργος Ορεστικό)
Στην 2η τάξη 10 μαθητές (9 από την Καστοριά και 1 από το Άργος)
Και στην 3η τάξη 5 μαθητές (4 από την Καστοριά και 1 από το Άργος)

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Καστοριά από φέτος λειτουργεί με ένα τμήμα το Μουσικό Γυμνάσιο στο οποίο φοιτούν 24 μαθητές. Και αν σ’ αυτούς είχαν προστεθεί οι 9 μαθητές που πηγαίνουν στην Σιάτιστα το Μ/Σ Καστοριάς θα λειτουργούσε με δύο τμήματα δίνοντας άλλη διάσταση και άλλη προοπτική στο συγκεκριμένο σχολείο.