Πρωτάθλημα JUNIOR E3-Μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση Τένις στον Πρωτέα

Μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση φιλοξενείται αυτό το διήμερο στις πανέμορφες και λειτουργικότατες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πρωτέα, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος Τένις της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια 14 ετών, που ξεκίνησε το Σάββατο 21 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με τους Ημιτελικούς και τον Τελικό της Κατηγορίας.

Οι θαυμάσιες καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για να διεξαχθούν συναρπαστικοί αγώνες από τους 24 Αθλητές από την Κεντροδυτική Μακεδονία, δύο εκ των οποίων του ΠΡΩΤΕΑ ο Απόστολος Τσίπος και ο Παντελής Κλειούσης (κατά δύο χρόνια μικρότεροι της Κατηγορίας), που επέδειξαν δύναμη, πάθος, αγωνιστικότητα, αλλά και ήθος αντάξιο των δεξιοτήτων τους.

Μεγάλη χαρά και τιμή για τον Πρωτέα και τους ανθρώπους του Συλλόγου η παρουσία στα γήπεδα του Αντιπροέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Πέτρου Τσιάρα και του Προέδρου της Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας κ. Πέτρου Τσαρκνιά, οι οποίοι αποτελούν σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης του αθλήματος στην περιοχή μας. Για τον λόγο αυτόν η Πρόεδρος του Πρωτέα κ. Μαίρη Μπαλλή, απένειμε τιμητικές πλακέτες με το έμβλημα του Πρωτέα στους δύο άνδρες, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη και τη συνεργασία.

Τα 3 γήπεδα του Πρωτέα και η σημαντικότατη βοήθεια του εμπειρότατου σε τέτοιες διοργανώσεις κ. Σάββα Παντελίδη, επέτρεψαν να κυλήσει ομαλότατα το σημερινό Πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε 20 Αγώνες.

Τα Πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τους δύο Ημιτελικούς με ώρα έναρξης 10:30 π.μ. Τα ζευγάρια των Ημιτελικών: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΑΑ ΝΑΟΥΣΑΣ) – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑΣ (ΟΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ) & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (ΟΑ ΕΔΕΣΣΑΣ) – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ (ΟΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)

Θα ακολουθήσει ο Τελικός και η απονομή Επάθλων.

 

 

 


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες