Περιπέτεια στα διόδια για ζευγάρι που δεν είχε να πληρώσει τα 2,20 ευρώ!

Η καταγγελία δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον δημοσιογράφο Στέφανο Πολίτη. Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το απόγευμα. Το ζεύγος των συνταξιούχων θέλησαν να κάνουν μια βόλτα με το ΙΧ τους στην περιοχή. Ξεκίνησαν από την οικία τους στον Άγιο Βασίλειο ακολουθώντας την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών. Στη διαδρομή διαπίστωσαν ότι δεν είχαν πάρει μαζί τους το πορτοφόλι τους αλλά σκέφτηκαν ότι δεν θα τους χρειαζόταν αφού δεν σκόπευαν να κάνουν κάπου στάση κι έτσι συνέχισαν. Ο σύζυγος, που οδηγούσε, έστριψε στο ύψος του Δρεπάνου σε οδό που ο ίδιος ήξερε ότι κατέληγε στην παραλία.

Όμως με τα έργα στην «Ολυμπία Οδό» η συγκεκριμένη οδός έκλεισε και οι άνθρωποι βρέθηκαν μπροστά σε δύο πινακίδες που έδειχναν η μία πορεία προς Αθήνα και η άλλη προς Πάτρα, χωρίς ωστόσο να προειδοποιούν για διόδια. Ακολουθώντας την πορεία προς Πάτρα, βγήκαν μπροστά στα διόδια. Εκεί είπαν σε υπαλλήλους ότι δεν είχαν μαζί τους χρήματα, και μάλιστα πρότειναν να μείνει ο ένας εκ των δύο εκεί και ο άλλος να πάει με το ΙΧ ως το σπίτι, που ήταν πολύ κοντά, να φέρει χρήματα και να πληρώσει το αντίτιμο των 2,20 ευρώ.

Όμως μια κυρία προϊσταμένη ήταν ανένδοτη. Αρνήθηκε την πρότασή τους. Ζήτησε και πήρε τα στοιχεία τους (Ονόματα, αριθμό αδείας κλπ) και κράτησε το ζευγάρι εκεί για διάστημα μιας ώρας.
Στη συνέχεια ο επόπτης επέδωσε έγγραφο που πιστοποιούσε την οφειλή του αντιτίμου που έπρεπε να πληρωθεί στην τράπεζα στο λογαριασμό της εταιρείας. Την επόμενη ο σύζυγος αναγκάστηκε να μεταβεί στην τράπεζα και να πληρώσει τα διόδια μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω συνέχεια…

Ο ίδιος και η σύζυγός του, εξιστορώντας την «περιπέτειά» τους αυτή σε φιλικά τους πρόσωπα, τόνιζαν υπέστησαν την ταπεινωτική συμπεριφορά υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρείας των διοδίων και δεν θέλησαν να καλέσουν αστυνομία για να μην γίνουν «θέαμα»…

Πηγή: tempo24.gr