Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στο δημαρχείο του Άργους Ορεστικού

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων μαζί με την Επιτροπή των Μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σύσκεψη για όλη την Δυτική Μακεδονία στο Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. με θέμα «Απολογισμός δράσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και τον προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο διάστημα».

Χαιρετίζουμε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Τονίζουμε την αναγκαιότητα να δυναμώσει η οργάνωση του αγροτικού κινήματος με συγκρότηση αγροτικών συλλόγων σε χωριά . Την ουσιαστική λειτουργία των αγροτικών συλλόγων με συνεδριάσεις – ενημερώσεις των αγροτοκτηνοτρόφων με συσκέψεις και περιοδείες για ενημέρωση όλου του κόσμου με στόχο την οργάνωση αγροτικών διεκδικήσεων .

Καλούμε όλους τους αγρότες καθώς και τα μέλη των αγροτικών συλλόγων στη σύσκεψη. Κρίνουμε απαραίτητη την συμμετοχή όλων για την διαμόρφωση του πλαισίου διεκδίκησης καθώς και την οργάνωση του αγώνα από εδώ και πέρα.

Στη σύσκεψη θα παραστούν μέλη της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με επικεφαλής τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Ευάγγελο Μπούτα.