Η απάντηση της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς σε δημοσίευμα της Κ. Ε. με τις δηλώσεις του Δ. Παπαδημούλη (video) για το Φυσικό Αέριο στην Καστοριά

Από την Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς πήραμε και δημοσιεύουμε ασχολίαστη την απάντηση σε βιντεοσκοπημένο δημοσίευμα με τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή κ. Δημήτρη Παπαδημούλη για  τον αποκλεισμό της Καστοριάς από την πρώτη φάση της παροχής Φυσικού Αερίου.

Επειδή ούτε το ύφος ούτε το ήθος της απάντησης συνάδουν με την 35ετή παρουσία μας στην αδέσμευτη δημοσιογραφική λειτουργία παραδίδουμε στην κρίση της κοινής γνώμης του νομού τους διαστρεβλωτές της αλήθειας και επιστρέφουμε σ’ αυτούς τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς με τους οποίους διανθίζουν την απαντησή τους .

ΥΓ Οι δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη έχουν βιντεοσκοπηθεί και από άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η απάντηση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με δημοσίευμά σας

Η παραφιλολογία, η συσκότιση και οι διαστρεβλώσεις δηλώσεων για τη παροχή φυσικού αερίου στην Καστοριά πρέπει να τελειώνουν.

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που απομονώθηκε, είναι προφανές ότι δεν αναφέρεται στον σημερινό περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη αλλά στις προηγούμενες διοικήσεις.

Είναι τοις πάσι γνωστό στην τοπική κοινωνία μας πως με ενέργειες της σημερινής Κυβέρνησης και πρωτοβουλίες της τωρινής Περιφερειακής Αρχής μπήκε στο χάρτη της παροχής αερίου η Καστοριά.

Αν αναζητάτε υπευθύνους για την αρχική απουσία της περιοχής μας από τον χάρτη παροχής φυσικού αερίου, ρωτήστε εκείνους που είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και την διοίκηση της περιφέρειάς μας εκείνη την περίοδο, δηλαδή τις κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας-Πασοκ και την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή που αυτοί στήριζαν.

Επομένως, το να επιρρίπτουμε ευθύνες σε αυτούς που συνέβαλαν καταλυτικά στην επίλυση του προβλήματος και παράλληλα να βγάζουμε από το κάδρο των ευθυνών τους πραγματικούς υπευθύνους, γεννάει ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης δημοσίευσης. Ελπίζουμε να έγινε από απλή παρανόηση και όχι από δόλο.


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες