prot18 (4)

Τένις: Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2018 ο Πρωτέας. Επεκτείνει και εντείνει τη δράση του εντός και εκτός συνόρων!

Σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Τένις, στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018, που διεξάγεται στον Μαραθώνα Αττικής, από 13 έως 18 Απριλίου, συμμετέχει ο Πρωτέας.

Τον Πρωτέα εκπροσωπούν, στην Κατηγορία κάτω των 10 ετών, η Κατερίνα Τσουλούφα και ο Ραφαήλ Γακόπουλος, που στους πρώτους αγώνες των ομίλων έπαιξαν εξαιρετικό τένις, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και ακόμη περισσότερες ελπίδες για το μέλλον. Μεγάλη επιτυχία η είσοδος στο Κυρίως Ταμπλό για τον Ραφαήλ Γακόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται εκ νέου σε αγώνες νοκ άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάμεσα σε 150 περίπου Συλλόγους και 600 περίπου παιδιά, ο Πρωτέας είναι ο μοναδικός Σύλλογος (εκτός Θεσσαλονίκης), που συμμετέχει από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα!

Το γεγονός αυτό δείχνει την τεράστια δυναμική και προοπτική του μακροβιότερου και ιστορικότερου Συλλόγου Τένις της περιοχής, ο οποίος από τους πρώτους κιόλας μήνες της αγωνιστικής περιόδου έχει δώσει το «παρών» σε σειρά Ενωσιακών Αγώνων και Πρωταθλημάτων, όπως επίσης και στο Διεθνές ITF Seniors στην Πτολεμαΐδα.

Πιο συγκεκριμένα:

Τον Ιανουάριο: Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 για Αγόρια και Κορίτσια (Α/Γ) κάτω των 12 ετών στην Κατερίνη και το Λιτόχωρο.

Τον Φεβρουάριο: Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 Α/Γ κάτω των 12 ετών στην Πτολεμαΐδα και Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε2, στην ίδια Κατηγορία, στα Γιάννενα.

Τον Μάρτιο: Προπαιδικό Πρωτάθλημα Α/Κ κάτω των 10 ετών στην Βέροια, Αγώνες Προετοιμασίας Α/Κ κάτω των 14 ετών στα Γρεβενά, Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών στην Έδεσσα και Διεθνές ITF Ανδρών στην Πτολεμαΐδα.

Η δράση όμως δε σταματά και η προετοιμασία των αθλητών συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις σε όλα τα τμήματα, παιδιών και ενηλίκων, για την συμμετοχή σε ολοένα και περισσότερους αγώνες και τουρνουά, με υψηλότερο επίπεδο και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, εντός και εκτός συνόρων…

Η υπεύθυνη, σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται και μάλιστα σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, σε καταπληκτικές εγκαταστάσεις, επιβεβαιώνει με τον πιο καταλυτικό τρόπο το γιατί ο Πρωτέας κατέχει τα πρωτεία, με την ελπίδα να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο, ώστε ακόμη περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το όμορφο αυτό άθλημα.

 


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες