Σύλληψη 2 ατόμων στην Καστοριά για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (27-06-2018) το πρωί στην Καστοριά,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δυο (2) ημεδαποί, ηλικίας 60 και 52 χρονών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε στην Καστοριά ο 60χρονος να επιβαίνει ως οδηγός σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προβαίνει στην πώληση ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7,2 γραμμαρίων, έναντι χρηματικού ποσού στον 52χρονο.

Κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, το Ι.Χ.Ε. όχημα, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και 3 κάρτες SIM.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 60χρονου στην Καστοριά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 701,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 κάρτα SIM.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.