Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς «Αγαπημένα δεδομένα: Παρατηρώ και μετρώ τον … κόσμο»

Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο» είναι το θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, στην οποία συμμετέχουν 148 μέλη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.
Αυτό το καλοκαίρι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ζωής στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται τα αγαπημένα δεδομένα. Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσουμε και θα μετρήσουμε μαζί με τα παιδιά τον κόσμο μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
Ολόκληρος ο κόσμος θα γίνει ένα μεγάλο εργοστάσιο δεδομένων τα οποία μικροί και μεγάλοι καλούμαστε να παρατηρήσουμε, να καταγράψουμε, να κατανοήσουμε, να αναδείξουμε, να ζωγραφίσουμε, να αφηγηθούμε και, αν χρειαστεί, να αλλάξουμε!
Θα πειραματιστούμε, θα παραγάγουμε δεδομένα, θα τα αποθηκεύσουμε, θα τα αναλύσουμε κριτικά και θα τα αξιολογήσουμε!
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια των εθελοντών Λιάνου Πολυξένη, Γερακιώτη Ελένη, Τσανούσα Έφη, Σταυρόπουλου Βαγγέλη, Τζήμα Μάχη, Δούκα Μαρία, Στάμου Χρυσούλα, Ζορπίδου Σουλτάνα κ Γκέρα Ηλιάννα., Μιχούλα Έλενα, Κράτσιου Ελευθερία, Παπακωνσταντίνου Στέλλα,Χαρούλα Σαρρηγιαννίδου και Ταραμπάνη Αμαλία
Η εκστρατεία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου στις 7.00 με την ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ, για όλα τα παιδιά
Και ακολουθούν ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΤΗΝ Πέμπτη 21.6.2018 11:00-1.00. για παιδιά 8-12 ετών
και κάθε Τρίτη και Πέμπτη όλο το καλοκαίρι
#KE2018gr

Για την Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος του Ν. Π.
Μυλωνάς Θεόδωρος