food_590_4

Συνταγή: Πατάτες γεμιστές με πιπεριές Φλωρίνης και γαλοπούλα

Υλικά:

4 πατάτες μέτριες, λίγο μακρόστενες, βιολογικής καλλιέργειας
4 φέτες μπέικον
1 πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια
1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
Αλατοπίπερο
1 κ.γ. πάπρικα
Λίγο λάδι

Εκτέλεση:

Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό για 15΄. Θέλετε να «κρατούν» στο πιρούνι. Τις αδειάζετε σαν βάρκα και τις τοποθετείτε σε φωλιές από αλουμινόχαρτο. Τη σάρκα την πολτοποιείτε με το μπέικον, προσθέτετε το λάδι και τα μπαχάρια.

Ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά, αλλά κρατάτε λίγο, ελάχιστο, τυρί για από πάνω. Γεμίζετε τις πατάτες και πασπαλίζετε με το τυρί. Ψήνετε σε μέτριο προς δυνατό φούρνο για περίπου 20΄. Λίγο σκόρδο στο μείγμα εντείνει τη γεύση.

cosmo.gr


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.



Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες