Η οικογένεια της ΔΕΗ θρηνεί έναν ακόμα εργαζόμενο

????????????????????????????????????

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έχουν μυριάκις αποδείξει πως δε σκιάζονται από καταστάσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι. Δεν πτοούνται ούτε από φυσικά φαινόμενα, ούτε από καιρικά φαινόμενα και καταστροφές, ούτε από τις δυσμενείς συνθήκες που συνήθως σχετίζονται με το έργο που επιτελούν.

Δυστυχώς, ο μόνος μη αντιμετωπίσιμος και άνισος αντίπαλος είναι ο θάνατος. Είναι η «κακιά στιγμή» που πολλές φορές έχει βυθίσει στη θλίψη και το πένθος την οικογένεια της ΔΕΗ.
Αυτή τη φορά θρηνούμε για τον θάνατο ενός ακόμα πολύ νέου συναδέλφου.
Ενός συναδέλφου, μόλις 35 ετών τεχνικού του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο, που ενώ βρισκόταν πάνω σε στύλο της ΔΕΗ και προσπαθούσε να αποκαταστήσει βλάβη, χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα που του στοίχισε τη ζωή.
Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου και στο φιλικό του περιβάλλον και ευελπιστούμε πως η προανάκριση που διενεργείται για τα αίτια του δυστυχήματος από την Αστυνομία της Σύρου, θα ρίξει φως στο τραγικό συμβάν.
Αυτή την ώρα που δεκάδες συνάδελφοι βρίσκονται, άοκνοι και απτόητοι, στον αγώνα για την αποκατάσταση των καταστροφών από τις φωτιές στην Αττική (έχοντας ήδη καταφέρει να αποκαταστήσουν 3.700 καταναλώσεις από το σύνολο των 7.500 των πληγέντων !!!), ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνιστά να είναι πάντα προσεκτικοί, να λαμβάνουν και να εφαρμόζουν κάθε μέτρο και μέσο προστασίας, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους –ειδικά υπό τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες- με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.