Σύναξη “παλιοδημάρχων” για να διαλέξουν τον…. νέο δήμαρχο Καστοριάς!

Μέρες τώρα τα “κουρασμένα παλικάρια” του “Καποδίστρια” που χρημάτισαν δήμαρχοι στην  δεκαετία του ’90, βρίσκονται σε συναγερμό ανακαλώντας στην ενεργό δράση όλους τους απόμαχους της τοπικής αυτοδιοίκησης από εκείνη την κλάση.

 

Με “αρχιστράτηγο”  τον Δημήτρη Παπουλίδη και “επιτελάρχες”  τον Μήτσο Βυσσούλη και τον Θανάση Μπάσιο, συναθροίζονται όλοι με κάθε συννομοτικότητα σε απόμερο στέκι της Αγίου Αθανασίου όπου καταστρώνουν τα σχέδιά τους.

Με μοναδικό στόχο ο πρώτος “Κλεισθενικός”  δήμαρχος του δήμου Καστοριάς να προέρχεται από τις τάξεις τους. Κι επειδή όμως οι περισσότεροι “κόβονται”  λόγω ηλικίας επιλέχθηκε ο βενιαμίν της παρέας που δεν είναι άλλος από τον πρώην “βλαχοδήμαρχο”  Αχιλλέα Ευαγγέλου.

 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του kastorianiestia.gr ο πρώην Δήμαρχος Καστοριάς συμμετέχει και σε άλλη σύναξη με άλλη σύνθεση που προωθεί την υποψηφιότητά του άλλοτε στενού συνεργάτη του Γιώργου Πετκανά!

Και για να μην συμπέσουν οι ώρες, λένε, ότι κρατάει ημερολόγιο που τηρεί κατά γράμμα. Αλλά για πόσο;  Κάποτε θα γίνει η στραβή…

 

Εκτός και αν έχει από τώρα στο νου του τη λύση-πακέτο 2 σε 1 με κοινή κάθοδο στις εκλογές για να γλιτώσει και ο ίδιος από τους μπελάδες.

Δεν είναι όμως ο μόνος που το παίζει σε διπλό ταμπλό. Υπάρχουν κι άλλοι εκεί μέσα…