Τι δήλωσε η Κ. Παπακώστα για Θ. Καρυπίδη και Γ. Κασαπίδη

Κατερίνα Παπακώστα

Παρέμβαση στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Μακεδονίας έκανε με δηλώσεις της η Υφυπουργός Άμυνας Κατερίνα Παπακώστα από την Κοζάνη όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η κυρία Παπακώστα δήλωσε για τον Θεόδωρο Καρυπίδη ότι: “θα πρέπει να στηρίξουμε αυτοδιοικητικές προσπάθειες και όχι πρόσωπα. Εντυπωσιάστηκα από την προσπάθεια που γίνεται από τον περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη και την ομάδα του. Βλέπω συγκρότηση στην παραγωγή έργου και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Έχοντας δε, αυτή την καταγραφή θέλω να πω ότι στηρίζω αυτή την αυτοδιοικητική προσπάθεια του περιφερειάρχη την οποία θεωρώ υψηλού επιπέδου”.

Ενώ για τον πρώην συνάδελφό της στη Νέα Δημοκρατία και νυν υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη δήλωσε ότι:

“Πρέπει ο φίλος μου ο Γιώργος να αποδείξει ότι πέρα από κοινοβουλευτικά μπορεί να λειτουργήσει και αυτοδιοικητικά. Το ελπίζω και το εύχομαι. Θεωρώ όμως ότι στην πολιτική κανείς θα πρέπει να επιλέγει τις   συγκροτημένες προτάσεις. Και εδώ στην περιοχή σας υπάρχει μία συγκροτημένη πρόταση την οποία και στηρίζω. Δεν με αφορούν τα πρόσωπα αλλά οι προτάσεις”.