Καστοριά: Αναταράξεις στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο από την “ενεργοποίηση” του Νίκου Τοτονίδη! | kastorianiestia.gr

Νίκος Τοτονίδης - Κυριάκος ΜητσοτάκηςΈχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους πολλά από τα τοπικά γαλάζια στελέχη, εντός και εκτός του μητρώου, που θεωρούσαν “κλειδωμένη” τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της Καστοριάς.

Ο λόγος είναι ότι από πολλές πλευρές θεωρείται πλέον δεδομένη η επιστροφή του Νίκου Τοτονίδη  στην ενεργό πολιτική. Και η κατάληψη της  μίας  από τις τέσσερις θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται  στο ντόμινο που θα ακολουθήσει για την εκπαραθύρωση κάποιου από τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kastorianiestia.gr ο  πρώην Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού που πάντα διατηρούσε διαύλους επικοινωνίας με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τις επαφές του με το περιβάλλον του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες επιμένουν ότι ο Νίκος Τοτονίδης συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επί καστοριανού εδάφους κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη μας.

Η ενεργοποίηση του Νίκου Τοτονίδη σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες οφείλεται στην απόφαση του προέδρου να “ενδυναμώσει” το  ψηφοδέλτιο της Καστοριάς που παρουσιάζει μικρή αναγνωρισιμότητα με τα ονόματα που διαρρέουν και   πολλά “κενά αέρος” μεταφορικά και κυριολεκτικά.